En vacker dag kommer du vakna upp och sakna mig

Händer inte så mycket, smärtorna är mindre - börjar se ett ljus på det här. Men glidit in i en ond cirkel, så att jag inte kan sova pga av det. Vilket leder till att jag ligger vaken större delen av natten/morgonen och när jag väl kan somna då ska jag i stort sätt upp, men istället råkar jag somna och stänger av mitt alarm. 

Men i alla fall, det blir bättre. Fröken Gul har börjat lita på mig mer och mer, vi liksom "kommer över" allt smått. Så ja det blir helt enkelt bättre och bättre! Vi klättrade i tisdags, kan lova att jag fick nog mer träningsvärk än henne haha!

Börjar bli ganska trött på det här.

Inte nog med att det är jobbigt i allmänhet med skola och så, jag vet inte vad det är som är fel på min mage längre.. Jag gör ingenting, jag försöker äta normalt, jag äter som jag gjort förr, jag försöker stretcha, träna allt. Jag gör allt jag kommer på och ändå vaknar jag mitt i nätterna och behöver lägga mig i fosterställning för att inte börja gråta av den rena smärtan. På det har jag hjärtklappning och ren panikångest. Jag vet inte varför. Det är inte för att jag drömmer, för det kan bli så mitt på dagarna med, så illa att jag måste sätta mig ner och andas ordentligt för den värsta värken ska kunna gå över. 
 
Jag vill veta vad som är fel, jag vill veta varför jag har ont, jag vill veta nu. Jag vill bara få ett svar så jag kan göra nått åt det, för det är rentav hemskt att tänka "imorrn ska jag till skolan" och så vaknar jag någon timme innan väckarklockan och vill skrika av ren smärtan. Det är som att nån river sönder mig inifrån. Kan när det är enklare "anfall" beskrivas som håll, bara att det känns 10 gånger värre. 
 
Vi har kommit fram till att det är stress, men vad den här stressen beror på har ingen kommit fram till. Ingen, inte ens jag, vet varför jag får ångest, blir stressad och får hjärtklappning för en sån sak som att bre mackor. Utbränd kanske? 

Jag är helt säker på att den utlösande faktorn ligger hos skolan, men det ska vara löst nu, det ska finnas en vikare där, så varför blir det inte bättre? Allt det som borde kunna stressa upp mig i min vardag finns inte här just nu, varför är jag då stressad!? Jag hatar att leva under stressad, hur kommer det sig att jag kan ligga nästan en hel dag i sängen och va stressad, hur kan det komma sig att jag gör allt jag ska, försöker lösa skolan och blir stressad. 

Så fort nån av dessa "attacker" kommer får jag också min otroliga smärta i magen, dom trodde på en blindtarm som var påväg att brista, men saken är att då skulle jag få ont när nån klämmer på magen(läkare har känt igenom hela mig efter lösande faktorer, tagit tester, ingen feber) vadfan är det här och hur får jag det att sluta!? Jag vill INTE längre!

något jag behöver

det är en hund, mitt liv är inte riktigt helt funktionellt utan en hund. Just precis i detta nu önskar jag att jag hade ett liv i min famn eller bredvid mig om den skulle vara stor. Jag vill känna att nu är det dags för en promenad. Jag vill, jag vill, jag vill. Men tyvärr är inte frågan vad jag vill och därför sitter jag här utan en hund. Livet kunde vara så mycket bättre.

you make me glow, but I cover up, wont let it show

But you make me wanna act like a girl
Paint my nails and wear high heels
Yes, you make me so nervous
And I just can’t hold your hand

Gårdagens ridpass

Var väl mer eller mindre kaos! Började med att jag gick in i paddan - M och Chokladkakan skulle ta travbanan runt. Vilket snabbt ledde till att en viss Fröken Gul fick riktig seperationsångest. Kan nog meddela att hon egentligen har en liten crush i Chokladkakan ;) 
 
Men i alla fall så kom dom tillbaka och vi gick med dom, A var fram lyssnade super och kände att det här kommer nog gå super. Så när vi skrittat och travat på travbanan så gick vi in i paddan, det började bra och jag försökte arbeta mycket i höger varv(för min egna skull - stödet i höger ben är åt fanders efter skadan) vilket började bra tills jag efter bara några minuter kände att hästen blev wrong. Fortsatte envist och PANG så började det regna, hårt också med tanke på hur mycket det blåste. Vilket ledde till att hästen tog alla chanser hon fick med att vända rumpan mot regnet. I vänster varv hade jag ju en hel del att säga till om så där funkade det. Men kände att orken inte riktigt hängde med i högervarv. Måste bli bra snart, blir knäpp på att jag inte kan rida som jag brukade. Tack och lov så kan jag ju trava lätt utan att få ont i benet nu haha! Fast istället så lyckades jag få sendrag under foten .. det har inte släppt än. 
 
Idag så kör jag nog bara på lite från marken. Mamma är med och vill inte stressa henne genom att rida(hon har sett mig flyga av många gånger och tro mig - hon vill inte att jag ska fortsätta rida haha) så nått enkelt får det bli och lite kvalitetstid i stallet. Morgondagens planer är lite blurriga. Vet inte alls vad jag ska göra, om jag följer med ut på turen eller om vi gör något enkelt. Vill ju hålla igång henne så hon rör på sig men inte göra nått som är för hårt eftersom hon inte är igång. 

Tell me what to say, don't matter if it's true

I'll say it all for you
 
 
Två läkarbesök avklarade. Otroligt nog hade jag inte nått emot det, men hallå Dr. Handsome var ju där ;) Anyhow, han trodde också på stressmage och jag fick återbesök hos honom woopwoop! Efter det här ut till stallet för att ta en sväng ut med M och Chokladkaka - snälla moder natur ge mig lite mer ljus om dagarna.
 
Stjärnan skötte sig galant, idag tog vi tre steg fram minst! Det gick så bra att jag kände yes idag kan jag nog prova på en galopp. Kommer dit och det är jätte halt i paddan efter all regn. Så icke sa nicke. Men så stolt över madam idag, kanon skötte hon sig. Jag är galet stolt över mig själv som kommit fram till att kunna trava ute. Nu är det bara det sista och det mest stressande momentet kvar - galoppen. Men tror det går nog galant - hon är ju trots allt en ren pärla!

hemsk vecka

Efter några dagar av ont i magen ringer jag till läkare imorrn.. Både jag och mamma tror att det är stress, der går liksom knappt att förklara. Jag spänner mig såpass att ryggen tar stryk så är stel där också.. Det här med skola är inte bra förstår inte att allt gick utför just precis i 3an hmpf!

Men bara bita ihop och le - stall imorrn, stjärnan ska ha motion.. Det blir nog ridning med M och chokladkakan skulle jag tro! 
 
Bilder på paket från posten!! :D

Paket på posten, paket på posten!!

Hej julafton, paket på posten!!!! :DD
bilder kommer!

I should be over all the butterflies

Haha, fick en sån där lapp om att jag har brev att hämta.. Problemet är att jag får inte hämta det först 2 .. så nu sitter jag här och pillar naveln för att jag vill gå och hämta mitt paket haha! Är det vad jag tror är det efterlängtat long time. Lyssnar på Paramores låt Still into you.. den är typ ganska underbar.. After all this time, I'm still into you.

Typ världens sötaste grej?

Idag bestämmer sig min S-knapp att ge upp, det är inte k lika ofta längre ;) Så om ett s saknas så vet ni varför!
 
Egentligen så är det här ju ganska galet och verkligen ingenting som jag skulle sätta på en häst själv. Men på bilderna så är dom ju faktiskt väldigt söta! Nästan olagligt söta hehe! Hittade en .. artikel..? om detta på hippson - måste bara visa en av bilderna som dom la upp! Klicka på bilden för att komma till sidan!

Helt otroligt!

Vad man egentligen kan lära hästar, ungefär som hundar! Liksom lipa på kommando, lika så gapa/fånga godis! Haha, ja det finns ju inga ord. Egentligen helt onödigt, men så otroligt gulligt ;)

 

Göra om mitt rum?!

Oj nu ska ni få se mina otroliga ps skills! Nästan så jag förtjänar aplåder, jämnt är det också! Skrattar så jag gråter över detta verk. Ont i magen har jag också, tror dock inte det har det med det här att göra haha! 

I alla fall så har jag setat och funderat. Jag fick pengar av älskade mormor&morfar för att dom egentligen skulle köpt skor åt mig, men dom hittade inget i det varmare landet, eller jo men det var typ lika dyrt som här och inget speciellt. Helt ärligt så hittar jag inte heller något. Jag skulle ju då kunna slösa pengarna eller köpa typ kläder. Men kom och tänka på mitt älskade rum. Om jag säljer sängen och skrivbordet så får jag ihop några hundralappar. Om jag då lägger på det på pengarna jag fått så kan jag köpa en billig sängstomme på blocket(redan kollat upp det - så om den finns kvar det vill säga) samt en ny madrass som passar den. 
 
Så då är det ju klart, kollat runt och om jag lägger ihop det jag tänkt för madrassen och skrivbordet+lådorna+stolen med pengarna jag har så har jag då sängstomme och en ny madrass. Om jag sen sparar pengar så kan jag köpa ett till nattduksbord(läs förvaringslåda) och några hyllor i matchande färg som jag kan ha t ex nagellack på. 
 
Skulle även kunna sälja mitt ps2 med spelen. Det är ju någon peng i kassan det med. Den använder jag ju aldrig. Min spelkub får ingen mohaha! Jag har för roliga spel där haha! Sen har jag säkert massor annat som jag aldrig använder som någon annan kanske skulle skatta sig lycklig över. T ex mina 2 fina tavlor! Vet då inte om jag ska välja att sälja dom eller inte .. hm. 
 
Det känns så hemskt att ha ett fint, fullt fungerande, otroligt smart skrivbord och sen använda det en gång i halvåret. Nej detta ska jag diskutera med min mor. Ett par skor kan jag i så fall köpa senare och jag vill ha en större aningens mjukare säng. Mest för att jag vill ha en lite större säng men ändå ;) Min börjar kännas galet liten.. Måste sluta röra mig när jag sover hehe.

Ta detta med en nypa salt, det ser verkligen inte ut som jag försökt få till det haha! Men ja mitt rum är ganska smalt och avlångt. Sen så är ju verkligen inte sängen sådär lång - HAHAHA jag dör!

#minglobendag

Jo det vore ju helt fantastiskt att tävla om det.. Men men men, det finns säkert nån som förtjänar det mer ;)

I'm friends with the monster that's under my bed.

Tog ju en vecka extra lov, kan man väll säga .. Typ. Men måndag imorrn - skola 9-16, tror jag .. Ingen har sagt nått till mig .. Vet inte ens om vi börjar 9 eller 8.30 .. Underbart att det är så jävla kaos. 
 
Skolan är skyldiga oss ett ex antal timmar i lektionstid varje termin. Tycker dock det är fel att dom tvingar oss att vara i skolan nu, ingen vet vad vi ska göra, vem vi ska ha, varför vi ens är där. Sitta och pilla i naveln? Japp! Har klagat mycket på mina lärare att vi bara sitter där för att tiden är för lång och vi blir klara för fort.. Nu har vi inte ens något att göra ..Japp, välkommen måndag och mina fina betyg som jag kommer få - not. 
 
I alla fall, stjärnan skötte sig ganska bra idag. Blivit longering i fredags och idag.. Fredags för att mamma var där och hon skulle få ett nervöst sammanbrott, idag för att jag blev lite nojig. Hon har fått ett sår som blivit varigt - så jag ville se att hon gick rent. Vilket hon gjorde! Nojig liten jag? Jo men man blir så efter att ha bygt upp sånna band med hästar och så slits dom av olika anledningar ifrån en. Det är inte säkert som medryttare, tyvärr. Men jag älskar det ändå och efter så lång tid så sitter jag här och rider en annans häst. Allt handlar om tillit och hopp. 
 
Anyhow så blir det ridning nästa vecka .. Som det ser ut nu så har jag henne tors-sön. Beroende på hur mamma jobbar till helgen! Men tors och fre är i alla fall klart.. Så bra avslut på kaos vecka kommer det nog bli - hoppas jag!
 
Och innan jag skriver en novell så ska jag avsluta det här. Svamlar för mycket .. Dags att lägga sig ner haha! 

Finbesök i stallet!

Idag var det nämligen så att jag fick skjuts av min mor till stallet och jag skulle hjälpa stallägaren med att fylla på vatten så hon kunde smita iväg och handla snabbt. Efter ett tag hörde jag hur hästarna började pipa i lösdriften och hör även Fröken Gul ropa i stallet. Tänkte på min stackars mor som är lite rädd och var tvungen att stå där inne själv med hästen - hon skulle aldrig gå ut i hagen.

Så jag valde att ta på A alla grejor - vilket var så jobbigt med tanke på att jag bara longerade idag(hon gick super trots busande kompisar i hagen inte allt för långt bort) och det hela slutade med att jag stod i hagen och flyttade slang mellan hinkarna och mamma gjorde inget mindre än att hålla i Arissa! Det mina kära vänner är otroligt och hon fick panik när A buffade lite på henne, jag kom precis ut och kliade panna sen var fröken supernöjd!

Raka vägen från min instagram ♥

Hos mormor&morfar

Men dom är ironiskt nog inte hemma än hehe. Bär av mot stallet om någon timme, där väntar en gul pärla på mig! En promenad och lite stretch står på schemat tror jag.. Har liksom inte kommit på vad jag ska göra mer än att kolla på såren. Eventuellt att jag skrittar och travar några varv i paddan - men inte mer än så. 
 
Moster fick ju rida igår, A skötte sig super och verkade trivas riktigt. Så idag ska hon mer få njuta i livet som häst! Ska då mest kolla in såret som jag hittade igår - hästjekel att skada sig på helt galna ställen. Vet återigen inte var det här kommer ifrån. Det kan säkert vara en spark, ett bett eller nått i den stilen. Osäker som få. Men man blir ju lite orolig. Alltid på samma ben också. Såren som jag hitta henne med senast börjar läka fint, ena har läkt helt men det var ju också bara ytligt. 
 
Ja funderar, ibland vill man att dom ska prata och förklara vad som är fel. Det värsta med häst, ovissheten. Synd att hon är så söt!

When it hasn't been your day

Haha gårdagens dag bara rullade in på idag - försov mig så illa att det var inte ens en idé att åka till skolan. Skulle få gå till nästa buss och åka hem för att jag sluta. Alltså stängde jag av ca 2 alarm och när jag vaknade så skrek hela min kropp - det är så illa just nu att jag inte ens vill vakna. Där kan vi snacka att livet faller isär.. På det så gjorde jag ju detta med flit - jag valde ju att skolka. *ironi*
 
Tänkte ringa skolan och säga att jag försov mig - kom på att min handledare fått stroke. Hmf, vem skulle jag meddela det här då? nobody cares! Typ så ja! Men nej det blir verkligen bara värre och jag fan orkar inte med det här! over and out. trodde aldrig att det kunde blir värre på riktigt, trodde att all denna kaos hade ett slut.

Önskade att jag sovit bort hela dagen

Den har blivit värre från början till slut. Träffade dock Jossan och Calle, skulle med och löshoppa - han skötte sig super och tycker att J bör vara otroligt stolt över honom!

Men som sagt så efter det sista jag skrev så blev det bara värre. Inte nog med att min mellanslag lever sin egna visa så har vi ju inget mindre än självaste gymnasiemässan. Där vi fick en vägg(den/dom eleverna på bygg som gjorde denna bör inte få betyg - snacka om hemskt fuskbygge. Vi var galet besvikna och undrade vad i hela fan dom tänkte med samt hur lärarna kunde ta emot den) som skulle vara klar imorgon kl 1, var ju bara att skrapa ihop den urusla matariell som fanns och göra det bästa av väggen samt allt annat. Inte nog med det så blir det kvällspass för mig på onsdag. Tur nog ledig på dagen. 
 
Efter det här så drog jag på mig en rejäl huvudvärk, känner mig otroligt hängig och sjuk. Detta slog om på 20 min. Trodde först att det var för att jag sovit dåligt, ätit dåligt och druckit dåligt. Men nu känner jag mig verkligen sjuk. Ska bli så kul imorgon om det blir värre. Som om inte hela den här dagen varit nog så kommer jag hem till kaos och allt blir bara värre. Vart är min personliga levande människa som jag bara kan krypa ihop mig till när dagarna blir såhär?

ännu mer kaos

alltså jag trodde nyss att det inte kunde bli värre, men det kunde ju bli det! Slutade nu i att en av mina lärare(har honom 3 ggr/veckan med två 90 minuters lektioner efter varandra) är sjukskriven och ingen vet varken vad vi ska göra eller vem vi ska ha på hans lektioner. Som om att det inte vore nog så har en annan lärare sagt ifrån sig caden för att denna hade för mycket lektioner. Vilket ger mig 5 lektioner per vecka som har lärare och en plan. 
 
Caden kan jag göra lite på, men det kommer aldrig funka utan en lärare det är på tok för svårt och helt ärligt med min klass, nej ja kommer knappt orka med det. Men ändå ska jag vara i skolan på resten av mina lektioner - återigen utan att nån vet vad vi ska göra eller vem vi ska ha. Har jag sagt att jag hatar min skola förr? Om inte så tror mig, jag hatar min skola. Till råga på det ska jag göra ett projektarbete teoretiskt - hade jag gillat teori hade jag gått en plugglinje. Går el för att få göra det jag vill och pilla med händerna. Inte sitta framför en dator - stirra mig blind på den i minst 100 timmar för att få fram en lång projektrapport med bara böcker.

Lov och ladda upp allt inför skolan. Bullshit, kommer till mer kaos än vad jag lämnade. Varför kan man inte bara få ett jobb!? 

kaos

Ingen vet någonting och jag har inte fått veta nått. älskade skola.

Hästen hälsade så vänligt ..

Idag har jag varit med om något som aldrig hänt förut, jag har blivit sparkad av en häst .. Kan meddela att jag mår bra, med en lårkaka på G och är fortfarande mycket förvånad. 
 
Sparken liksom bara kom pang bom från ingenstans, den hördes mer än vad den kändes och jag var jätte förvånad. Då våra hästar är ett ganska fint gäng. Men med de 2 ledarhästarna borta så antar jag att dom är ganska förvirrade allihoppa. Så ja inte så konstigt.. Men men, antar att det var en av unghästarna - det kunde varit värre hehe!

Väntan .. [avskrivning]

jag är ganska osäker för att gå tillbaka till skolan faktiskt, inte bara ganska. Mest för skiten, inte nog med att praktiken inte hade ett skit med el att göra - jag passade ju på att skada mig. Men samtidigt så är jag arg för att det här är inte min sak, det är deras. Som en lärare så fint sa, det är inte min ensak att fixa min praktik.. det är deras. I smyg har jag ju redan satt in en fot, men den är bara ifall att. Svära kommer jag göra gott och väl. 
 
Men jag förstår inte, jag vill säga "så jävla typiskt män, sitter med tummen i röven och gör inte ett skit". Men samtidigt kan jag inte, för jag vet ju att alla inte gör så och än mer så vet jag att det brukar vara en sjujävla fart på dom.. Min stora fråga är just varför mig? Varför nu? Varför satte dom praktiken så tidigt när dom vet 1. Dom kan inte alltid få ut oss på grund av dåligt med jobb och 2. Företagen kan ta upp till 2 månader på sig innan man får ett svar - beroende på hur stora företag vi pratar om. Varför sätter man då en praktikplats 4 veckor efter skolstart? Hade dom kastat ut oss de 4 sista veckorna innan skolan är slut för jullov, ja då hade jag inte klagat. Men kan garantera att dom inte använde hjärnan när dom bestämde sig för det här.
 
Jag vet inte om jag vill det här längre, elektriker jo - som fan - det är liksom min största dröm. Men jag vill inte tillbaka dit, jag vill inte och jag orkar inte. Man ska inte behöva leva ett liv där man inte vill gå upp ur sängen. Min praktik är egentligen slitgöra, alltså som elektriker jag är inte van vid att gå upp så tidigt - så ja det var tufft. Och sen hålla på 7-4 ja jag var slutkörd och somna när jag kom hem. Men jag hade inte en känsla av en sten som höll mig kvar i sängen. Det var bara det där med att jag inte är van vid att gå upp så tidigt och hålla på i den takten större delen av dagen. Men det är ändå det jag villTänk om man kunde hoppa av skolan och bara göra som man vill, vad lätt livet vore. Tänk om vi hade ett samhälle där man ställde upp för varandra istället för att girigt ta så mycket pengar som möjligt. Tänk om vi hade det bättre. jag tänker gifta mig rikt. Inte riktigt, men jag önska jag kunde glida på räkmackan utan denna slit och press.
 
Den människan som säger att det är lätt att leva som ungdom i dagens samhälle, att vi bara är lata skulle behöva en riktig smäll. Helst en sån hård att dom blev 17 år igen. Att behöva gå igenom all press som skolan sätter på oss i dagens läge - samtidigt som du ska ha ett liv, samtidigt som du egentligen gärna ska jobba, samtidigt som du ska ha tid för ev. sporter eller andra intressen. På hela det här ska du helst plugga i alla fall 3 timmar extra om dagen. På det har du läxar och oftast prov. Du ska även hinna städa, umgås med vänner och självklart din familj. Du ska hinna handla för en löjlig summa som många lever på idag. Har du försökt att ha en 1000 lapp i månaden? På den ska du leva som en ungdom, vilket innebär donken, godis, bio, sprit och mycket annat skit. På det ska du även(som tjej) köpa scampoo, balsam, kläder, skor, bindor och tamponger, ppiller i vissa fall, fylla på mobilen. Ja listan kan bli längre det är en skitsumma som ingen normal människa kan leva på i dagens läge. Allt är för dyrt och nej vi gör inte alltid smarta val och lägger våra pengar på rätt saker. Men hur kan man förvänta sig att vi inte ska göra fel, ta några fel vägar om vi aldrig får hålla i pengar. Hur kan ni förvänta er att ett barn som har allt, får allt och drunknar i pengar ska sätta sig och klara av att betala räkningar? Inte konstigt att vi har lyxfällan i dagens läge. 
 
Hur kan man sitta och tro att ett barn, kan ta hand om sig själv, hur kan man förvänta sig att det inte går snett? Jag ser och har sett många fall där ungdomarna får pengarna - pang bom och dom vet inte hur dom hanterar det. För man tror verkligen att den där tusenlappen håller längre än vad den gör. Nästan gång du handlar, kolla ordentligt på summan i kassan. Behöver du allt du köper? Kanske inte, du slänger säkert på en onödig dricka, cigg, kanske nått lätt i alkoholväg. Men är allt som du köper verkligen behövligt varenda gång? Nej. 
Du behöver inte dricka någon form av dricka, du har vatten i kranen. 
Du behöver inte röka, det är ingen som tvingat dig till det.(oftast)
Du behöver inte allt som du lägger ner i kundvagnen. Hur kan du då förvänta dig att vi verkligen ska behöva allt vi köper? Hur ska vi kunna gå ifrån affären med exakt det vi behöver om inte ens ni, som har år av erfarenhet av pengar kan gå därifrån utan nått "onödigt"? Sen säger jag inte att onödigt inte är gott, men en tankeställare. Kraven på oss ungdomar idag är enorma. Vi har inte levt era misstag så sitt ner håll käften och låt oss göra våra egna. Sen kan ni skälla på oss, för det är erat jobb. Ni ska ge oss vägledning, inte förvänta er att vi ska kunna allt som om vi vore ett par helgon. 
 
På det har vi krav från skolan med all skit som jag skrev där uppe. Vill du ta med dig jobbet hem? Nej just precis, jag vill inte komma hem från ett ca 8 timmars pass på 4 lektioner på schemat, 2 olika lektioner om dagen, där alla pass är 90 minuter långa. Många av dom utan rast. Hur kan ni tro att jag vill komma hem efter en 3 timmar lång lektion med 20 minuter rast?! Sen har jag det tur, för VISSA av dom lektionerna sitter jag inte med nosen nere i en bok, jag får använda händerna och NORMAL hjärngympa, alltså jag får koppla. Jag får se ritningar. Jag vill inte ens veta hur en elev som går samhäll, natur eller liknande skulle ha det med mitt schema. Delvis för att dom skulle aldrig hinna med det och delvis för att ingen normal människa skulle orka det. 
 
Och ni undrar varför jag är skoltrött? Varför jag är negativ på livet? Varför jag fräser och inte har tid för vuxna? Öppna ögonen och ens försök er tänka på hur vi faktiskt har det, när vi går till skolan - press, krav och sen kommer vi hem. Till vad!? Mer press och ännu större krav? Vi glider inte på en räkmacka, vissa har tur med pengar och andra har tur med lätt för sig i skolan. Men vi som inte har nått av det?
 
Sen har jag haft det jävligt lätt för mig hemma, tack och lov. Även om jag tycker kraven är stora så har jag sett mina vänner och fd vänner med 10 gånger värre krav. Vi glider inte på räkmacka PUNKT.

All I have to do is think of me

Det är galet hur man kan sakna folk, jag tror inte jag saknat nån som jag saknar min moster just nu. Tror det är mest för att jag vet att hon är här snart, men kan nog också vara för att när vi ses så handlar det mest om 5 minuter. Tiden finns inte riktigt till längre. försöker intala mig att jag inte saknar dig längre.
 
En annan sak som är väldigt läskig är hur hjärnan kan koka ihop drömmar. Jag har nog drömt samma dröm sen i lördags. Stort svart rum, de dömande ögonen och du som går iväg. Jag vaknar alltid med samma känsla, snälla sluta. Samma personer finns i mina drömmar och varenda gång jag somnar om drömmer jag. Brukar inte minnas mina drömmar heller så förstår inte varför dom här är kristallklara och super konstiga.