Tiden springer iväg

Jag har tagit studenten, min bästa vän har tagit studenten och flyttat till Norge.. Har åkt runt endel nu ett tag, landat hemma för att stanna hemma under en period och ta hand om min älskade häst!

Arissa har fått vilat sen veckan innan studenten, så ungefär en månad nu. Med bete på det så ser det ut som om att hon väntar trillingar.. Dags att träna bort magen haha! Endast jag och stallägaren kvar i stallet.. Vettefasiken hur det här ska gå till med 2 hästar som inte får gå själv i hagen, oturligt nog är ingen av dom två min. 
 
Ska även börja ta ridlektioner för en kompis som är otroligt duktig, mest för att jag måste få bukt på att jag inte riktigt är rak och har varken tid eller råd att gå och kolla upp om jag pga knät jag bröt har blivit sne för att jag felbelastade så mycket i början. Kanske inbillar mig, men det känns som att jag är "lägre" i hela vänster sida, vilket inte alls behöver vara konstigt. Med tanke på att jag rider så att jag sätter mig snett, skjuter ut höften och in med axeln. Jag tror inte det är någon lathet, utan bara att jag inte lyckats stärka musklerna rätt på mig själv. Hästen har fått beröm om att vara rak och fin, så antar att vi rider ut mestadels och väldigt sällan rider på volt på det sättet gör att min dåliga del inte påverkar henne.

För jag är bara sne i höger varv på volt, men jag är väldigt sne också. Riktigt skjuter ut henne från volten med rumpan, så sne är jag. Så ja, jag behöver lite hjälp kanske typ ja! Tyvärr har jag inte råd att betala för våran tränare som kommer ut till oss varannan vecka heller.. Så försöker lösa det!