Fina Norge!

Hola mi amigos! Som ni antagligen förstår av den självklara rubriken så sitter jag någonstans i Norge just nu. Rena rama semestern kan jag lova, det är jätte mysigt här, sitter hos min kompis mormor och morfar och för första gången som jag har varit här har dom trådlöst. Vilket gör mig lite besviken, varför lämnade jag kameran hemma för?


Hur som haver, det var en för Ida 12 timmars resa igår, för mig var den ungefär "bara" 10 timmar. Stel, ont i kroppen, och så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna - det var min gårdag. Tvärslockna efter att kollat efter spindlar undet täcket ett ex antal gånger. Idag har vi inte gjort mycket mer än att ta det lugnt. Kroppen säger fortfarande ifrån. Knäna börjar återgå till det normala och jag kan gå ner för trapporna iu en normal takt utan att halta ner. 
 
Hemma igen på söndag nån gång. Imorgon blir det läkarbesök(inte för mig) och shopping - antagligen inte heller för mig hehe ;) Men varför inte gå runt som ett fån liksom! Nu skriver jag bara för att skriva, ska kolla på the blacklist och plugga lite körkort sen tänker jag sova och jag tänker sova på ett moln! Den här sängen är så galet skön. Hade den varit bredare än 90cm så hade jag tagit min bottenlösa väska och lagt ner den så jag kan ta med mig den hem. Men den är så kort så jag vaknar av att jag är påväg att ramla ner för "stupet" mer eller mindre varenda kväll jag sover i den haha!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback