Steget mot ett bättre liv

Idag äntligen så beställdes ett par nya skor hem till mig! Äntligen minst sagt, inga fler skavsår! Jag kan nämligen inte hålla en hög takt en längre sträcka i mina converse utan kanterna på strumporna skaver mot skon. Har testat inte bara en eller tre olika strumpor. Det går inte och jag älskar mina Converse, men jag bör börja gå ut och gå i något annat! Så som "just do it"-present fick jag ett par nya skor av min moster som beställdes idag, tack återigen ♥ Så så fort dom hamnar i mina händer ska jag ut och gå massor! Och de var ju riktigt vackra vill jag lova
 
Idag har vi även provat ut en ny sadel till fröken Gul! Underbart minst sagt, kom hem och kollade på film - började slappna av och jag hade inte det minsta ont i ryggen! Det är helt otroligt, jag har alltid haft ont i ryggen efter stallet - hur ont beroende på vad jag gjort. Ibland vid enklare uteturer så funkar det super, ingen smärta alls. Men oftast så får jag ont(vilket kvinnan som var ut sa var vanligare i hästsverige än vad man tror!?) ibland är det så illa att jag inte ens kan gå ordentligt pga smärtan. 

Hur som haver en ny sadel blev det, eftersom ägaren är gravid så kommer jag ju rida mycket mer än vad jag gjort innan. Så ja jag behövde det där. Så efter all provning, kände på vissa på en gång att det inte går jag sätter mig fel både på hopp och dressyr faktiskt. Bara haft problem med riktiga dressyr förut. Men vi hittade den perfekta allroundsadeln där jag satt underbart, vilket ägaren också gjorde trots att den var aningens förstor för henne. Men den funkade bra för oss båda :)

Och vet ni en sak, jag kan gå. Trots att jag setat ner nu någon timme så kan jag gå utan problem och det har inte gått förut. Jag känner inte ens av smärtan! Allt jag behövde var en annan sadel :D Så nu imorgon ska hon få ta det lugnt och longeras sen kör vi :) Vi får dock invänta sadelgjord och stigläder+stigbyglar innan jag kan inviga sadeln ordentligt! Men snart så, det är så underbart! Då kan jag sätta igång ordentligt utan problem. Det kändes dock jätte ovant att sitta i en vanlig sadel efter ett halvår i den bomlösa! Tur att vi kan blanda numer :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback