Jagad av bokgudarna, always and forever


Ibland är det faktiskt okej att vara kreativ på andra vis än vad man faktiskt ska vara. Läs att ibland, någon gång ibland är det okej att inte plugga! Eftersom min ork låg på minus så valde jag att dra fram kreativiteten istället för snillet i mig och jag gjorde faktiskt det där. Och jag är riktigt nöjd! Lägg märke till den där söta gluggen, vet inte vad som hände där.. Visserligen hade det gått bättre om jag haft en rak kruka, men man tager vad man haver!

De där kycklingarna är ju däremot så olagligt söta, vi köpte dom pga av mig! Annars har vi inte mycket påskgrejer hemma.. Det ska ändras på när jag flyttar hemifrån! Men ja, jag vill pyssla mer - så har du ett par lastpallar, garn, kabeltunna, spik, lim och massa annat liknande liggandes? Throw 'em at me!
 
Hur jag gjorde denna .. bokkruka:
* Letade upp en gammal bok som jag läst 8942 gånger och som jag egentligen inte ens visste att jag köpt, den skulle alltså inte läsas igen, då hade jag kommit ihåg den!
* Plockade fram en kruka, den här fanns redan framme och stod på köksbordet med blommorna i - den fick alltså duga! Tips är att ta en rak kruka eller kapa en petflaska, blommorna skulle inte gå i en sån, därför avstod jag från den tanken efter mycket om och men. 
* Fram med sax, tejp - gärna dubbelhäftande och snöre. Provade med paketsnöre, men det blev inte alls lika bra.. Kan vara för att den va verkligen vit på riktigt. Det blev liksom bara så fel mot pappret.

Började med att dra ut några sidor och klurade ut hur jag skulle rulla dom. Använde tejp som hjälp i början, sista rullarna gick utan - då kom jag liksom in i det hela. 
Sen så tog jag tejp och satte runt hela krukan i två varv Krukan är alltså "orörd" om man tar bort tejpen och pappersrullarna. Jag har ingen dubbelhäftande så jag skapade egen av vanlig tejp.
När krukan var redo så började jag göra rullarna och sätta dom runt krukan. De sista fick bli små i botten och stora i toppen därför rekomenderar jag en rak kruka och/eller avskuren(botten) petflaska! 
Sen någon timme senare om man är seg som jag så kommer man runt, sen är det bara att snurra snöret runt för att få det att hålla bättre, speciellt om man gör "egen" dubbelhäftandetejp

Jag klippte av botten och toppen på mina rullar för att de blev förskräckligt höga annars. Ville ha de lite mindre, men smaken är ju som baken vettni ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback