21 dagar har seglat förbi

Jag har inte mycket att dela med mig av. Eller jo egentligen, men i stort sätt allt är saker jag inte skriver ut här. Nyss hemkommen från lilla Hedemora, "praktik" i en vecka för att skolan gjorde bort sig riktigt.. Var med om historia när dom sätte igång en helt ny ledning. Tänka sig!
 
Införskaffade mig en klicker, provade att klickerträna Bamse också - han kan numera vinka, nästan rulla runt och nästan dansa. Klumpen på sådär 40 kg ;) Bra stor är han! Så nu är jag redo för nya äventyr med Arissa också, vi får se om hon är lika positiv på det här - dock tror jag inte att jag nästan kan lära henne rulla på ett par timmar haha ;)
 
Idag åker jag vidare mot ett tomt hus. Blir i stort sätt ensam på julafton för att sedan brumma vidare med tåg hem till pappa och "fira jul" en dag försent där. Resten av min familj är på "semester" eller jobbar. Så jag har mamma några timmar sen förblir jag helt jävla ensam. Som om att det här inte vore illa nog så ska tydligen Petra Mede hålla i julskiten iår. Jag tänker bryta min tradition och INTE kolla. Nejfy i hela fanders, jag tycker inte om henne. Jag förstår nu varför folk hatar julafton. Detta är nog slutet på mitt älska julen. Ingen snö har vi heller, gå och kör upp nått i röven december. 
 
MEN det blir i alla fall stallet imorgon, så något att se fram emot! Har dom våran paddock öppen så rider vi där :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback