Jag vill flytta hemifrån.

Tänk vad underbart att bara kunna styra och ställa som man vill, att få ha exakt det man vill ha.. Även om det tar tid och kostar pengar så skulle jag verkligen vilja göra iordning nått. Mitt nya tvbord kommer bli en kabeltunna, svårt att få tag på sånna inom mitt framtida yrke .. hehe not!

Sen en självklarhet är dessa kaffefiltersrosor! Jag är rentut sagt urusel på att vattna blommor och lyckas hålla dom vid liv, antingen är det för mycket eller för lite.. Känsliga saker ska ni veta ;) Ska bara komma på hur jag kan placera ut dom snyggt utan att man ser den jädrans plastiga "pinnen" som folk använder sig av, den gillar jag inte för fem öre. 

Och så har vi ju tavlorna! Kärlektavlan ska jag nog göra snart.. typ gärna nyss. Men så fort jag får tag på en planka, lite färg och spik så ska den bli gjord! Så ska jag nog be min moster snällt att skriva "kärlek" på den. Min handstil är urkass, borde nog träna på den! Hahaha! Har även en "önske" tavla som min moster har gjort, en ram från ikea som är lite upphöjd och sen 3D fjärilar i mysiga färger. Det ska bli check i rosa i framtiden. Självklart! Får försöka sno en bild på den senare.

Sist men inte minst så har vi ju min framtida säng, inte med på bild dock.. Men jag menar kom igen, jag blev helt kär när jag hittade första bilderna, så vackert och sen med de där ljusslingorna, japp. Det är ett måste.
 
Bör nog skaffa mig en händig karl, eftersom jag inte är så pysslig av mig själv. Älskar att kolla på det, men resten? Nej. Det tar sån tid, däremot gillar jag stjärnorna, snabbt och enkelt! Allt pyssel borde va så. Men när jag har tid, då är det riktigt kul att sätta sig ner. Kommentarer
Mikxki säger:

Jag drömmer också om att få flytta hemifrån! :)

Svar: Det är underbart att det inte är så långt bort i framtiden, ah! :D
anjaemelies.blogg.se

2014-04-08 | 10:20:22
Bloggadress: http://mikxki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback