Svar negativt!

Nej inte riktigt, men ska bråka endel på lärarna när jag kommer till skolan igen .. Om jag inte gör det redan imorgon! Först och främst så trodde den jag tror är chefen att jag kom från ett tåggymnasium..?! Det stoppar inte heller där, helt seriöst det jag gör har absolut ingenting med el att göra. Skruva en skruv(underdriv, så lätt är det inte) kan jag göra utan en gymnasieutbildning som elektriker. Men dom jag ska jobba med är egentligen helt fucking amazing! Helt enligt min smak och dom skrattar typ hela tiden, super kul! Trivs som handen i handsken där :D

Stallet idag var ju utridning med E som stöd på backen samt sällskap av J och hennes ponny. Jag klarade av att skritta med båda två bakom mig stundvis! Visserligen så var det bara stundvis och efter ett tag pep jag till E att komma fram, men det var inge farligare än så. Hon skötte sig super Fröken Gul! Det här trodde jag inte skulle hända på flera månader! Och jag tror om jag rider ut med nån som går först att jag kan rida ut själv! Då ponnyn idag inte ville gå först så var jag tvungen att göra det, Arissa tittade men tvekade inte. Men tror att med en häst/ponny som kan gå först så kan jag nog lätt göra det här! :) Så otroligt himlans stolt över mig själv just nu! 

Guldhesten ♥

Söndag

Stallet och stallmöte avklarat!

På schemat idag stod högst upp stallmöte, sen tränsning. Men tror vi får bukt på det här nu, efter lite om och men och en massa slit ;) Vi provade på longering och tror faktiskt att det gick riktigt bra, blev både yr och förvirrad! Då det var lite mer "avancerat" än det vanliga ridskoleviset(stå i mitten på samma fläck smack smack). Men fick beröm, så nått gick ju rätt till ;) Nejdå men känns som att jag lyckades ganska bra för att det var första gången, delvis ställde hon sig rätt samt sökte sig neråt i en låg form! Ska nog prova på det igen på tisdag!

Imorgon står praktik och stall på schemat, blir en uteritt och E är snäll och agerar stöd och gå sällskap.. Ska försöka komma lite längre den här gången! Sen blir det stall på tisdag samt på lördag! 
Tisdag som jag skrev så blir det nog linan och prova lite mer, däremot ska jag sätta på träns bara för att.
Lördag blir det nog några varv på banan samt skrittsväng en bit på travbanan - rehab på hög nivå för min del ....
Inge svårt blir det, en dag i taget. Besök får vi i helgen också ..
 
Blev inte så bra bilder idag, men men nått att titta på ;) Rumpbilden är bara en "fylla ut" bild haha!

Arissa sa till mig att hon ville ha!

Min drömsäng

Den här bilden såg jag på facebook för ett tag sen och tro mig när jag säger att jag blev helt kär! En sån vill jag ha sen!

Dagens Stallvistelse!

Det handlade om många om och men innan jag faktiskt tog mig upp i sadeln, ensam. Ingen i närheten och jag smått och halvt livrädd, tur att hon är snäll Arissa. Det regnade fram till slutet så blev varken film eller fler bilder .. 

I alla fall, idag red jag lite längre än jag gjort förut. Vi provade på stopp och start, svänga och lite andra småsaker, mest för att kolla vad jag kan ge för stöd med höger skänkel, kan säga att det handlar om prutt och tummen ner. Gör rentav svinont att ge stöd så hon ska flytta för höger skänkel, vänster går galant! Sen vet jag ju inte heller om hon har svårare med höger sida, så kan det ju va! Då vill jag lova att det här blir en lång resa tillbaka, men det får det vara värt! Det gick ändå otroligt bra trots det! :D

Har även fått veta vad det är för raser i Arissa och tro mig det är inget jag någonsin skulle gissa på haha! Ledsen för dåliga bilder!
 

Trodde det var lördag idag!

Eftersom jag är ledig idag så fick jag verkligen för mig att det var lördag idag, tills jag läser på bloggar och dom börjar prata om skola och så. Då slog det mig hur det låg till!

Anyhows, frukost står på schemat, sedan bär det av mot hästapollen! Undrar skarpt hur kallt det är .. hm .. Vädret verkar även bestämma sig för att vara sämre än vad jag hade hoppats på. Ännu mer hm, har ju varken paraply eller annat smart! 

iOS7

Jag vet inte vad jag ska säga. 
Riktigt delade åsikter den här gången.
Jag älskar uppdatering, samtidigt som jag hatar den.
Allt ser så gammalt ut, liksom "Hej jag är 79 och ser ingenting så därför måste allt vara megastort och massa färger så att jag ser skillnaden". Inget jag trivs med, speciellt inte när det ändrar färger självmant - vill ju ha rosa :( Sen så rör ju bilderna på sig i bakgrunden .. hmm, undrar varför.. Men nån gång vänjer jag mig väl också!

Något jag gillar är snabbvägarna i låst menyn till lampa, miniräknare osv! Hur azum är det inte?! Sparar massa tid speciellt för mig som har kod till mobilen. Gillar även det nya stället där man skriver koder och att apparna kan ha färger hela vägen "upp". Så ja det är mycket bra och en hel del som jag måste vänja mig vid. Men det kommer nog nån gång! Däremot så saknar jag gamla "iphone" nu - tror dock att den är snyggare på 5an än 5 4/4s:en så det kan nog ligga i det också!

Men nån gång vänjer jag mig med allt ;) Men älskar fortfarande nya blogg.se appen!

Bättre inställning på livet

Imorgon = Stall
Helg = Vila
Måndag = Praktik
 
Jag ser verkligen fram emot stallet imorgon och hoppas att en viss fröken Arissa vaknat på en bättre sida imorrn! Tar nog med mig kameran och ska försöka filma när jag rider/jobbar från marken - kan inte lova nått för vet inte var jag skulle ställa mobilen haha! Men ska försöka leta upp en digitalkamera som kan stå på en stolpe ;) 
 
Blir inget mer hanterande av hö för min del, för att undvika allergi - mitt jobb blir då vatten! Anyhow håll tummarna för att jag har lite nytt att uppdatera med och att jag kanske i bästa fall har lite sällskap som kan knäppa några kort eller kanske filma. Ska försöka få med mig nån ut snart som kan ta lite bilder, ska bara komma på vem ..

Right now!

citat från twitter :
Ändå intressant att programmet Stalker stalkar stalkers för att få stalkern att sluta stalka och sedan visa allt i Stalkers.

Full rulle hela dagen

Först skola och inte göra nått speciellt. Böja rör och kolla på när Tjalle och Ubbe fixade klart vatten automaten.. Vattenflaska - hm? 

Sista lektionen(låååång religion) blev inställd, jubel och alla slutar 11.50. Underbart. Hem, äta, ladda mobil, stall. Där börja det gå fel. Stressad häst som inte ville vara själv utan skrek halsen av sig. Tjurig häst när annan häst kom in. Synd att hon är så himla söt! Mitt knä gjorde så ont så jag borstade, kollade igenom och klappade på henne. Sen skulle jag packa hö. Prosit gånger miljoner, nässelfeber(allergi, kliar som f.a.n, ser ut som när man bränner sig på nässlor..?), inte kunna andas osv. Slutade med att snäll mamma kom och hämta mig under sin lunch och nu kan inte jag prata, alls. Låter som att jag supit skallen av, varit på konsert och skrikit halsen av mig. Ont gör det också, speciellt att hosta eller nysa. Vi hade en bra dag både jag och Arissa ;) Tur att jag åker ut på fredag igen - kommer inte ta hand om höet vill jag lova. 

Inte så mycket full rulle men ändå ;)
 
hal du molot til mei?

Ny header!

Orkade inte göra nått märkvärdig då jag gjorde den på en lektion(nej jag missade inget för vi gör inte ett skit i skolan just nu) så den fick bli sådär. Men ville bara ha in Arissa också, den andra va så "standard" och opersonlig - även om jag älskar dom bilderna som jag tagit en gång i tiden. Svanarna är fotade kanske förra året i Norge och "blommorna" är ett träd som jag har typ 100 meter ifrån mitt hem så, enkelt att fota och dom är ju rosa ;)

Ibland får man nog.

Det bara är så, ibland är gränsen nådd och när man kommer dit så blir det bara aldrig bra. Min gräns är nådd, jag orkar inte bry mig mer, tyvärr. På grund av det här så blir allt fel i skolan, för jag orkar inte kämpa och sen få skit tillbaka, alltså det är det enda jag får härifrån. Bryr mig så lite att jag imorse gav upp med att ens berätta att jag blir sen, försökte - fick ingen respons - sket fan i det.
 
Jag vet inte vad det är som gör att jag blir såhär, att jag bara ger upp. Medicinen kan påverka, men jag är inte säker. Sen är det väl för att jag är så sjuk just nu. Det liksom blir inte bra så jag orkar inte fortsätta helt enkelt. Hoppas de blir bra snart..


Det fortsätter glida mig ur händerna.

Vet inte vad det är som går galet eller ens varför. Men något är helt klart emot mig. Tror jag fick den på tågskiten. Sen fick jag inte pappret så vet inte alls längre. Men jag vill ju inte heller, återigen hade jag velat vara inne hela dagarna hade jag 1. Valt en annan linje, eller 2. Hoppat av och jobbat på donken eller liknande. 
 
Jag förstår inte vad det är som är så svårt - jag vill jobba på fältet, inte instängd. Men men, jag orkar helt ärligt inte bry mig längre. Jag kan inte spola tillbaka tiden och valt en annan skola - bara stå ut med skiten tills den är över! Men tro mig, bor du i västerås och ska gå el? Välj inte min skola, gör det inte bara. Den va nog jätte bra tills idioterna som sitter högre upp bytte till "nya skolsystemet" som skulle vara så himlans mycket bättre. Det är i dagens läge omöjligt inom min linje att få A, om du inte jobbat som elektriker i 7 år och kan det mesta innan och utan. Hoppas dom löser det här innan skiten går utöver.
 
Mitt projektarbete var också nått som dom ville ha för 2 år sen.. Med tanke på att rektorn sa detta till läraren för ca 2-3 veckor sen så förstår ni också hur bra det är här omkring. I alla fall så är det inte aktuellt längre - välkommen tillbaka till ruta 1. idioterna förstår inte att jag inte har råd att lägga ut egna pengar på skiten, vilket jag snart måste för att få klart det.
 
Försöker till råga på allt komma på nån som ställer upp att följa med till Arissa om några veckor så jag får en jämförelsebild :D Den här gången vill jag se hur vi utvecklas, speciellt jag ;)

Sjuk återigen..

Förstår inte vad det här är, har varit sjuk hur länge som helst. Förra veckan missa jag typ hela skolan - den här veckan opererade jag bort tanden, trubbel med skolan och migrän. Nu är jag dunderförkyld, som körsbäret på gräddet på mosen. Skulle kunna sitta och klaga hur länge som helst..
 
Anyhow, var ju ute hos hästen idag. Hon är otroligt söt! Ridningen gick bra, hade henne precis där jag ville ha henne! Låg och avslappnad. Eftersom vi lär känna varandra och det här är .. Tredje gången jag rider henne och kan lova att gångerna jag ridit efter skadan inte är att skryta med så kräver jag verkligen ingenting mer än att hon ska gå dit jag säger typ, känner mig fram helt enkelt! Men idag slappnade hon av riktigt vissa stunder, så underbart och helt ärligt så kom jag ihåg varför jag rider igen! Så idag mår jag lite bättre igen, nu ska allt jag kan göra nått åt gå åt rätt håll! Punkt.
 
Trots att det går emot hela min natur att lägga ut bilderna på mig själv just nu så måste jag visa dom här, idag i hagen när hon lutade huvudet mot mig då kände jag hoppet brinna! Sen började jag klia henne i pannan och runt öronen, då blev jag en klistolpe! ;)
 
Foto: Ida Sandnabba och jag(de två hag-huvudbilderna)
Jag blir kär i den här hästen varenda gång jag ser henne, trots att hon är envis som en gris från marken! ♥

Tävling!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Dagens äventyr!

Mina skor kom idag, converse, från tradera, knappt använda, 210kr! Super fint skick, jätte nöjd! Även trots att jag är helt emot begagnat så trivs jag med dom.. Försöker liksom vänja om mig lite, petig med allt haha!
 
Erikslund med Ida, springa till hööks och kolla lite! Det blir dyrt hur jag än vrider och vänder! Nu mot kvällen drar vi på bio, mellanlanda i soffan för att återuppleva min ländrygg och min röv efter ridningen, säkert för att jag var spänd men det släpper väl, nån gång haha!

like an angel

Idag passade jag på att knäppa några kort innan jag tog turen ut. Kan säga att ja, jag är rädd efter skadan. Herregud, spände mig så jag är helt stel i hela kroppen nu. Men, bara vi börjar lita på varandra så blir allt nog superbra! E kanske ska vara med ute i början så jag får tips och tricks längs vägen sen så känns det kanske bättre för mig att ha tips och tricks från nån som känner henne!
 
På söndag blir det en tur ut igen, planen är att fota(självklart) och ta några varv i paddan. Mest för att hon ska få sträcka på sig men också för att jag ska börja släppa och slappna av lite. Lång och absolut ingen lätt väg tillbaka den här gången!

Jo, tog ju några bilder i kvällssolen, inte alls van men provade på detta! Gillar bilderna lite, även på grund av trådar osv ;)

But there's one sound, that no one knows

tgif

Jajamen, skola och döendes. Inte riktigt men herregud vad tråkig den här lektionen är! Från 3D figurer till ritningar. Vill just nu typ lägga mig ner och sova. Trött som få efter gårdagens migrän, har fortfarande små känningar men det är mycket bättre och ipren och alvedon hjälper delvis. Däremot så hjälper det inte alls mot smärtan i munnen = det är stygnen som spökar och gör ont när jag ler, pratar osv. 
 
Men fick däremot ett bra besked. Tyvärr inget om en praktikplats. Men efter praktiken så är jag ledig på fredagar! Vilket betyder lite dagstid i stallet, superskönt! Bilder och inga lampor! För övrigt så är det svinkallt i min skola just nu, skulle nog behöva sitta med vinterjacka för att hålla värmen!
 
Men hur som haver, till något spännande! Ikväll blir det premiärtur ut till stallet som medryttare, ska skritta ut och ta hand om skruttan. Även försöka knäppa en bild precis när vi kommer dit! Det ser ut att vara fint väder och solen går ner så lägligt där!  Kinda nervös, men det går nog super! Däremot ska jag komma ihåg reflexväst så vi syns! Blir ju bäcksvart hur snabbt som helst!

Rundtur i stallet

Idag diskuterades, skrevs kontrakt, samt så gick vi en rundtur och självklart pillade lite på damen i egen hög person! Jag tror fortfarande att det här kan bli bra, Arissa verkar vara en superbra häst för mig och ägaren är jätte trevlig. Så det blir nog inga problem hoppas jag! 
 
Imorgon följer Ida med till stallet, blir en skrittrunda - hjärtat i halsgropen! Hoppas hon är lika snäll imorrn. Har kamera med mig så ska försöka knäppa nån fin bild på damen i solnedgången - om jag hinner det vill säga. Solen bara svoooms borta! Men kanske kanske ;)

Problem med praktik

Som jag trodde så kommer jag till största sannolikheten inte få en praktikplats. Önska att jag på något sätt kunde stämma skolan för det. Men det kan jag ju inte, dom kan ju inte göra nått åt att dom får nej. Eller jo, dom kunde gett mig den bra platsen(till en som förövrigt kan fixa praktik till sig själv) och så kunde dom lagt praktiken bättre, eller fixat det här från dag 1. 
 
Hur som haver, mälarenergi sa nej. Alltså sista chansen kvar - sitta inne och bygga nått, har dom inte robotar för sånt idag? Och lärarens ord "Många från oss får anställningar där, du kommer ut med full betalning och slipper lärlingstiden." 
 
Men liksom vafan, tror dom helt ärligt att jag som väljer el, väljer installation, vill bli högspänningselektriker vill sitta inne hela jävla dagarna?! Nej jag har inte gjort det - men hade jag velat seta inne så hade jag förfan hoppat av gymnasiet och jobbat på donken. Jag vill jobba på fältet i alla väder! Vad är det som är så svårt att förstå med det?! Hade jag velat vara inne hade jag kunnat utbilda mig till bagerska, frisör, inom naglar, smink - vad som helst för att "det kan vara bra att ha". Men jag går här för att bli elektriker, stannar jag inom installation vill jag gå på byggen, annars vill jag till högspänningen även om det är ca -20 om vintrarna!
 
Ren tur att min studentmössa snart är beställd och jag får den med rosa detaljer ♥

Negerboll med turkisk peppar !

Den var inte så jätte god, men det funkade helt klart! Dock inget jag köper igen, men äter om den bjuds på ;) Imorgon så ska jag åka ut till Arissa igen - kontraktskrivning! Det är så nära, så positivt. Utan det här hade verkligen hela livet rasat samman idag. Som grädde på moset idag med all stress så har jag ingen pratikplats. Vi är 3 st i klassen som är seriösa över vårat val och som verkligen vill jobba som elektriker. Två st av "oss" har plats. Så kommer min lärare in - med mitt typ drömjobb och ger den praktikplatsen till en som inte bryr sig alls. Man ba tack för att du inte tänker på mig som inte har och verkligen vill det här.
Slutsats: Jag har ingen praktikplats och jag ska ut på "fältet" om en och en halv vecka. 

Eller som att dom säger "Men du kan väl söka i dalarna?" Man ba jo, för jag kan först och främst söka - vänta på svar, fixa sovplats +skjuts varje dag i fyra veckor och samtidigt på hela det där trolla med knäna så jag får fram pengar för mat på dessa 11 dagar som jag har kvar innan praktiken börjar. Allt detta när dom som lärare inte får svar från ett företag på tre veckor. Vad tror dom? Att jag är någon form av superwoman?! Och varför i hela fan skulle jag lämna Arissa när jag precis börjat? Men samtidigt är det det där eller tåg. Hade jag velat jobba med tåg hade jag valt en helt annan linje - jag vill jobba på fältet, ute på byggen. Och nu kom jag på att dom sa nej dom med .. Då var det ett annat ställe där och där måste jag sitta inne hela fucking dagen. Hade jag velat det hade jag pluggat vidare eller tagit ett jobb på typ donken eller ica.
 
Sen självklart tar jag skiten om jag får den, helt klart. Men att det ska vara så svårt att hjälpa mig hitta nått när jag sagt från första dagen att jag behöver den hjälpen för jag har ingen plats som jag kan fixa själv den här gången. Och att dom sitter med en plats som har allt jag vill ha - ute på fältet, i västerås och med en ev. anställning efter gymnasiet och så ger dom den till nån som inte bryr sig, han går bara el för att "det kan vara bra att ha". Och så sitter dom och säger att det är samma sits för alla. Jag ville smälla till dom, reality check, det är jag och en kille som inte har plats. 

Sen måste jag släppa det, för det är inte mitt problem - det är skolan som ska fixa praktikplats åt mig, men det är ändå så jävla stressande att sitta här och vänta medans dom ger bort allt jag vill ha på silverfat till folk som inte bryr sig alls. Att dom inte inser att det är för tidigt att sätta in praktiken såhär tidigt får mig bara fundera över om dom verkligen tänker ordentligt. För det är inte bra alls! 

Present från moster!

Min kära moster var ganska elak och åkte till NY utan mig, men super snäll som kom hem med lite kuligheter! Ett par converse som var 2 dir 4, så snygga! Samt två parfymer, en som luktar mango(/frukt) och en som luktar.. som en parfym haha! 

Mamma verkar inte kunna klara parfymerna - tur nog för mig - så det ser ut som jag får behålla båda själv hihi ;) Däremot är mina så vackra skor lite för stora :( ska försöka gå runt med dom hemma imorrn och se om det håller jag vill inte ge dom till mamma! Även om dom sitter perfekt på henne(a) Mina converse liksom :( Hmm om jag lägger bomull vid tårna kanske det håller ;)

Operation.


Gick bra, smärtan är outhärdlig ibland. Det värker från nederdelen av käken ända upp till en bit under ögat. Det bara gör så sjujävla ont. Går inte ens att beskriva den smärtan. Men med lite tabletter tar jag mig igenom dagen. Inte lika svullen som förut, fortfarande lite hamster, men inte lika mycket som förra gången. Det tog dessa ca 20 minuter som dom utlova, trots att jag grät, pep/skrek och skakade som en instängd hare så klarade dom det på den tiden och jag var så förvånad att jag inte visste var jag skulle ta vägen när dom sa "Emelie, vi är snart klara nu ska det bara sys ihop!". Jag blöder massa, mest på grund av tabletterna som tunnar ut blodet lie, men jag mår prima. Piggare idag än vad jag var förra gången och nu är det över! Inga fler operationer på grund av tänder. Däremot ska den sista ut, men den dagen den sorgen!

Något jag vill ha!

Bilden hittad på google från sallysvardag.se

Lever i min rosa bubbla! ♥

Härmed kan jag nu säga att jag är en av de lyckligaste personerna på jorden. För idag blev det officiellt, jag är medryttare till finaste gulingen! Arissa heter hon, sto, 8 år, korsning. 

Jag tror att det här kommer bli så himla bra faktiskt! På torsdag åker jag ut igen för att skriva kontrakt, kolla igenom en gång till och få tillgång till skåp osv! Hoppas på en bra framtid med den här fina tjejen och att vi fortsätter trivas med varandra. Eller egentligen kan jag ju bara säga att jag trivdes - men efter ägarens ord så misstyckte ju inte hon heller. Så ja, nu efter en veckas nervositet så kan jag säga att vad det hela handlar om! Håll tummarna för oss nu!

Saturday night is always laundry night!

Ja tack och lov inte riktigt så, men Sheldon ! ♥ Anyhow eftersom mamma ligger hemma med någon form av inflammation i musklerna i rygg axel och nacke så fick jag ta tvättstugan samt agera sjuksköterska. Vi har i alla fall inte försökt döda varandra(skämt åsido - bråkat) så trots att hon har haft gruvligt ont så har det gått bra. Imorgon för min del bär det av mot käkkirurgen för en operation av felväxande visdomstand. Hoppas att hutten hjälper, annars skulle jag få sån där gas och om det inte funkar syr dom ihop och sen får jag komma tillbka för en sövning senare. Jag ber till högre makter om att det tar de där 20-40 minutrarna som dom säger och att det inte kommer inärheten av dom 4 och en halv timme som jag skrek nonstop i förra gången och jag överdriver inte. Jag låg bokstavligen talat i fyra och en halvtimme och i stort sätt skrek hela tiden. Jag visste inte ens hur länge jag varit där, bara att det inte tog 30 min som dom sa(vanliga jävla tandläkare) innan mamma(fick inte åka hem eller vara själv hemma den dagen) sa vad klockan var och hur länge jag legat där. Tack och lov så gör denna människa det som ett proffs och inte som ett slaffs i ett gatuhörn. Aldrig igen att jag litar på tandläkare.    Men imorgon är det äntligen nästa vecka, alltså bör jag snart få svaret. låt det snälla nån vara positivt nu!

Bildbomb från husbilsresan Finland-Sverige del 3

 
 
 
 
 
 
morfar ♥
 

Jag .. vill .. ha !!

Ginas Grand prix collection är verkligen 2 die 4, kollar den varenda gång jag kollar in deras internetsida! Sån kärlek ♥

Världens bästa häst!

Tidigare idag skickade en kompis en länk till mig, trodde i vanlig order att de var en häst hon dreglade lite över. Men icke, inte den här gången haha! Klicka Här för att komma till sidan! Nog världens mest sötaste bok! Nästan så söt att jag överväger att tigga till mig den om jag ridit en häst tillräckligt länge i jul hehe! Men från min sida är denna boken verkligen ett tips, den är skriven av dressyrtränaren och tävlingsryttaren Ann Hammarlund och alla illustrationerna känner vi alla hästmänniskor igen. Det är nämligen samma person som är Mulles mamma(som dom skriver i texten), Lena Furberg, som gjort dessa!
 
Jag som älskade Mulle som liten kan säga att den där just nu står högt på min "om jag börjar rida"-lista haha ;)

3 och en halv timme av ritande

egentligen inte, men inte långt ifrån.. Vi ska ha en 20 miniuters rast där nånstans. Hur som haver, dessa lektioner går ut på skrik, skratt och slag på skulderblad med häftapparat. "Den kommer fastna i tröjan" och så tog han i för kung och fosterland trots att jag sa nej, det gjorde kinda ont hah!
 
Men hur som helst, vi ritar. Eller ja ritar och ritar kan man väl inte säga det är då till och med roligare att rita trots att mina sträckgubbar ser förjävliga ut helt enkelt. Menmen, man måste lära sig på någe vis! Det här har jag åstakommit sen vi började 12.30, kuligt var det ej!

En vanlig torsdag..?

När folk runt en sviker är det tur att man har tbbt, penny och sheldon! Alltid på bra humör efteråt! 
 

Instagram!

Nu när jag inte har ett så pinsamt instanamn så tänker jag faktiskt dela med mig av den, för er som är nyfikna! Höhö! Jag hittade äntligen, ett kort som man kan läsa utan att avlida, tack och lov haha! Det förra var så illa, men vad gör man inte ;) moonpie, batman och megamel(l) var upptaget. Slitit i veckor för att hitta ett endaste namn och jag lyckades haha!

Gjorde även en ny ikon, icke klickbar dock, för min insta. Även om de böjda kanterna inte riktigt passar in, tyvärr.. Men till mitt försvar så provade jag med raka kanter och damn, det såg bara ut som en tvättmaskin/torktumlare. Absolut inte okej!

Hey, hey life ain't fair!

Sitter i skolan, lyssnar på Whatever med Hot Chelle Rae och försöker göra nått som liknar plugga. Efter att ha svarat på 5 frågor så kollade vi på sims 4(grejen med det är att jag går med 7 killar;)) och nu hamnade jag här oops. Men till mitt försvar så gör min rompa super ont och jag är riktigt trött efter att jag inte somnat när jag borde ha gjort det..
 
En annan konstig sak är att jag tänt min lampa under natten. Vilket är förståeligt för bara jag sträcker armarna rakt mot väggen så ligger den illa till då jag snurrat fast den runt fönsterbrädan så jag kommer åt lampknappen. Ska visa det sen när jag kommer hem, slutar 11.50 idag. Men det var ganska läskigt att vakna där vid 5 för att det var så äckligt ljust i mitt rum haha! Så måste ha råkat tända den, vaknade, fick panik, trodde alarmet ringt - jag stängt av det och somnat om med lampan tänd. Men så var ju icke fallet så jag släkte vände mig om och somnade igen. Så kollade ju inte upp om lampan varit tänd länge heller .. Ajja jag vet ju att jag rör mig när jag sover ;)
 
så tråkar ut tiden igen, har skrivkramp och nu börjar det göra ont att skriva på datorn. Blä vad jobbigt det här är, vill hem och äta! Men 2 inställda lektioner idag, det är torsdag alltså snart nästa vecka - dags att rycka upp sig och sluta klaga. Ber till högre makter om att det går som jag vill!

Från ridkläder till omplacerings hundar

Ända sen vi sålde Hedvig har det varit tomt i mitt liv. Så nu, efter några avsnitt av tbbt så är jag tillräckligt pigg för att kolla igenom blocket efter lite hundar. Hittade bland annat en grandis tik som jag blev kär i, en amstaff tik som jag blev kär i och den hunden som tog hela mitt hjärta med storm - Bob. Border collie/labrador som vill komma till landet eller en hästfamilj. Jag vill ha honom, 5 år, super söt, dom vill ha en symbolisk summa, van vid att följa med på ridturer och springer alltid bakom hästen. 
 
Det stora i det hela är ju att helt plötsligt blir det meningsfullt att gå ut och gå igen! Vilket skulle vara super för mig och att jag får en pompis i stallet. Noms, söt var han. Men as always så drömmer jag lite för mycket. Även om han är perfekt så kan jag inte övertala mamma.. Hon vägrar ha hund efter Hedvig, även om det bara är till sommaren och jag kan ta honom själv efter det :/

Jag hatar att inte ha pengar

Ibland vill jag ha ett pengaträd, kollar jag inte på dyra fina hästar på hästnet så är det grejer på höks, cheval eller liknande sida. Just nu så kollade jag igenom vad som verkligen skulle behövas om jag börjar rida igen. 
 
♥ Varma vinterridskor
♥ Termobrallor
♥ 3-fingersvantar
♥ Gärna ett par varma sulor(inte ett måste, men 50kr för att vara varm om fötterna är ganska bra!)
♥ Mössa som jag kan ha som stallmössa, helst pannband som jag kan ha när jag rider också
♥ Ett par vanlia ridvantar då mina är borta med vinden. 
 
Så jag kollade detta på hööks för att få ett ungefärligt pris på vad allt kan kosta. - vanliga handskar och jag ligger på 1305kr. Kan säga att det svider ganska rejält.. Jag hoppas för mycket på att jag får ett ja, tyvärr. Men hur som haver vill jag i alla fall rida till vintern(nån häst, vill komma igång igen) och inte frysa arslet av mig! Hemska tanke..

Rosa, stenhårda, moln.

Min säng är ett rosa, nästan fluffigt moln just nu och jag stormtrivs. Jag älskar rosa! Däremot så skulle jag vilja ha en rosa dator. Det vore fint. Men jag har inte råd tyvärr, tack och lov att man alltid kan drömma sig bort! Däremot så hamnar nya termobyxor, trefingersvantar och varma ridskor högst upp på listan om jag börjar rida den här hästen. Det blir då utomhus året om! Och som den fryslort jag är behövs tyvärr dessa dyra saker :(

Jag är sjuk, då är det okej!

Och jag blev faktiskt galet nyfiken på dom här! Ahlgrens Bilar är ju gott, polly är också gott.. Undrar om den här varianten är god hm! 

Den eviga väntan

Det är alltid kul med nya djur, speciellt när man kanske får bli en del av deras liv. När man kanske kommer att få utvecklas med hjälp av dom. När man kanske får en ny kompis för resten av livet. Men när man måste sitta och vänta på ett svar, då är det inte lika kul längre. Jag är just nu ganska nervös, för jag vill verkligen det här. Jag hoppas lite för mycket men jag vill!   Den eviga väntan, tar slut nästa vecka. Det är på tok för långt dit just nu haha! Jag är så nervös och nyfiken och en massa annat så nästa vecka känns som ett helt annat årtionde :p Tack och lov att tiden går snabbt!   Leker med blogg.se's nya app - den är azum än så länge!

vill ha, typ ja!

Dessa har jag kikat på på hööks. Om dom inte vore så dyra, jag vill verkligen ha dom. Jag behöver verkligen ett par varma skor, speciellt om jag ska börja rida. Tänk er att ha överdrivet känsliga fötter, så allt får tårna att trilla av typ. Inte bokstavligen, men dom blir blå om tårnarna för ingenting. Behöver ett par ordentliga vinterskor och där var faktiskt ganska snygga. Ska nog kika på dom i affär också hehe ;)

Provridning

Idag kl 8 stod jag i ett nytt stall, med en ny människa och en helt ny häst. Jag kan inte säga att det inte gick fläckfritt, men hur många gånger har jag varit i ett stall(utom vid fototillfälle) och faktiskt varit där. Så ja stressad som jag var glömde jag höger och vänster och det blev lite galet en gång. Men det gick bra.
 
Stoet var superfin och otroligt härlig! Hon gick och grymtade när jag skrittade(jag satt upp på en häst, jag red. Visst var det lite läskigt, det var ju en främmande häst. Men jag red) och ägaren sa att det gör hon bara när hon trivs med situationen. Vilket gjorde mig jätte glad och en hel del av det spända släppte. Men inget är klart än, vi är 3 som ska dit, får veta mer nästa vecka. Men ska nog åka ut själv.
 
Hon var otroligt snäll, verkade ha ett super humör, bra lynne osv osv. Hel härlig häst alltså. Hon är inte stor, utan perfekt höjd. Ingen hoppare, men hobbyhoppare. Lättlärd och jag får gärna jobba från marken. Så får jag ett ja, då kan det här bli bra. Men chansen är större att jag får ett nej, tyvärr. Men det vore skönt att slippa fortsätta leta nu..
Bild kan komma ifall att det blir aktuellt med henne!

lycklig.

I ens liv så har man alltid små guldklimpar. Dom märks inte alltid av, ibland kanske man inte ens pratar med dom på otroligt länge. Men när man väl får kontakt med dom så kan man istället leva på den korta stunden hur länge som helst. 
 
Jag har 5 st sånna, en av dom tar livet av mig ibland. Men hon är bara 3 så det är ganska förståeligt. En annan av dom pratar jag inte ofta med, men när jag väl gör det så kan jag istället leva på det hur länge som helst. Sist jag träffade denna personen är nog 2 år sen och jag levde på det hur länge som helst. Nu när jag träffade denne senast så önskade jag bara att våran korta tid aldrig skulle ta slut, men återigen så vet jag att jag kan leva på det och hoppas på att våra vägar korsas igen. 

Tävla om ett HV POLO schabrak!

Klicka på bilden för att komma till bloggen och inlägget!

Imorrn både smälls och skjuter det.

Imorgon kl 8 ska jag vara i stallet igen. Provridning, vilket jag hade hoppats var sista gången efter Heddan. Men det visade sig att jag skulle provrida både Clyde och Isse efteråt. Nu hoppas jag verkligen att det här är sista provridningen innan jag köper en egen. Blir så nervös när jag ska rida för nån annan och världens bästaste hästägare är ju inte den personen jag kommer rida för igen. Sen vet jag väl inte vad som händer om 3-4 år när hennes lilla är stor och jag gått ner några kg. Men det är ju inte först om ett par år och då kanske jag står med min egen lilla tok. 
 
Så ja, skapligt nervös inför att provrida, träffa en helt ny människa och framförallt en helt ny häst. Det är inte alltid lätt att vara blyg. Men så mycket peptalk som jag fått så tror jag att det kommer gå bra, jag hoppas lite i alla fall. Däremot hoppas jag nog lite för mycket, men man kan ju aldrig få mindre än ett nej så det är bara satsa och försöka. Håll tummarna för mig imorgon. 

Snart är det min tur

som man längtat, hoppats, trånat osv osv. Tänka sig att snart är det min tur, och mössan kan vara detaljerad i rosa ♥ Lyckans dag! Blir nog beställt därifrån jag hitta att man kunde ha rosa höhö, undrar om det är samma storlekar som på ridhjälmar ..?

En sån dag när jag inte vet vad jag ska skriva!

Fredagar vet jag inte riktigt vad jag ska göra med.. Dom som går automation är helt lediga.. Det är inte jag, 12.30-16.00 varför inte bara ta morgon till 11.50 istället?! Anyhow, cad är nog det tråkigaste ämnet jag vart med om. Även fast jag bara haft 2 lektioner med det idag.. Eller snart två. Varför kunde dom inte bara ha en photoshop lektion? Visst jag kan inte göra det i 3D, men jag kan det jag behöver kunna och sen hade det bara varit att köra på!
Imorgon så åker jag hem till mormor, gammelmormor är i Sverige. Otroligt underbart att åka dit 7 imorrn bitti, hejdå sovmorgon!

Bild från färden hem från gudmor!

Klickade hem lite

Till både mig och faktiskt ett skal till min mor! Så snällt av mig, men hon ville ha den så jag klickade hem den åt henne! ♥ Sen rök det med örhänge, halsband samt en dammplupp, men jag vet inte vilken färg det blir, självklart hoppas jag ju på rosa.. Eller blå, men bara för att jag helst vill ha nån av dom kommer jag ju få den gul/oranga. Tur att den också var söt hehe! ;) Det blev faktiskt superbilligt! Så har inga större krav på att jag får sakerna i bra kvalité haha!

Shopping i Gekås!

♥ Ben & Jerry's - Cookie Dough ♥

Ge mig. droool

Försöker komma på ett nytt instanamn.. Alla jag gillar är upptagna, bland annat batman, moonpie och sweetnothing. Moonpie vill jag ha, så otroligt mycket att jag provat på flera stavningar. Snacka om ilandsproblem!

På måndag blir det provridning, hoppas lite mer än jag borde! :(

Jag vill ha skalen, så söta! Jag älskar skal, är nog lite missbrukare av skal :o


Rosa säng!

Köpte in världens sötaste bäddset på gekås, mitt rosa nästan fluffiga moln till säng! ♥

Kan det bli en vändning? (För mig själv i framtiden)

Detta inlägg skrivs så jag kan kolla åter på det här om några år. Minnas och se vad som hände.
 
Ja jag funderar lite på det. Idag så tog jag och chansade, hade absolut inget större hopp i frågan. Men frågar man aldrig så får man heller aldrig något svar. Så jag mejlade om en häst, som lät ganska intressant! En lite guling på 8 år.
 
Jag berättade i mejlet hur läget är osv för ägaren och att jag letar efter en trygg häst där jag väldigt mycket kan tänka på mig själv så att jag kan i lugn och ro stärka mina egna muskler! Och så behöver jag verkligen inte en häst som är hoppig, busig eller allmänt konstig att börja med. Med tanke på att jag ramla av och bröt benet i mars så vill jag ha en snäll häst. Jag vill komma tillbaka till 110% innan jag börjar med en bråkstake igen. Sen nej, Isse var ingen bråkstake, han var en otroligt fin pojke som var jätte kul att rida. Men det är bättre att ta det säkrare före det osäkra. För ingen häst är helt säker, men en så säker som möjligt är det jag letar efter just nu. Denna häst är också en otroligt fin häst att kolla på, vilket jag och min kamera kommer tycka om hihi ;) Så jag håller mina tummar, men hoppas inte för mycket då kan jag bli super besviken! Det är ett par som ska provrida, men jag ska få göra det nästa vecka! :D Så håller alla tummar och tår!

Annonsen med bild och text!
"Nyinflyttat 8-årigt korsningssto på 155 cm (relativt viktbärande) söker ryttare. Mycket sjyst häst som är trafiksäker, snäll att rida ut själv, grundutbildad dressyr, sparsamt hoppad. Söker medryttare som vill rida några gånger per vecka, alt. delfodervärd (ej flytt) och kan hjälpa till med hovslagarkostnaden, ca 500 kr per månad. Du slipper stallsysslor (mocka, intag mm), kan välja rid-dagar och forma dina dagar efter önskemål (rida ut, dressyr, gymnastikhoppning, träna för tränare i grannstallet, ev. tävla senare). Står i Västerås, bra bussförbindelser! Mejla om du är intresserad/har frågor och berätta mer om dig själv. Mvh Elin"
annonsen: http://www.hastnet.se/marknad/annons.php?annonsid=18513&marknad=4

Dagens boost