Önskelista på saker jag vill ha!

Höll ögonen öppna på gekås, men hittade ingenting. Jag är totalkär i gula regnrockar! Vet inte varför men de vore sååå snyggt med gula converse! Jag löv it! Men converse är så otroligt snyggt, till allt! Men hittade en väska, bland annat! Hittade massor ;)

 

Dagens boost

Gekås

Usch, det är hemskt vad mycket jag saknat min gudmor! Hon är en så lätt människa, enkel att prata med, enkelt för att skratta och ja.. Ibland märker man inte att hon är gammal ;) Är dock väldigt nervös inför morgondagen! Ska träffa hennes son för första gången på ca 8 år.. Jag vet inte vem han är, en spritt språng främmande människa! Trots att jag lärde känns honom "i magen". Läskigt!

Däremot har hon gudomliga katter, bör fotas!

Dagens boost

Inte många timmar kvar nu.

packa, städa, diska, gå ut med sopor, blogga, göra ingenting, lyssna på musik. Försöker verkligen vara på tusen ställen samtidigt och få allt klart. Ska sova ikapp några timmar för de jag missar inatt, men med dunkande musik så tror jag att jag överlever de timmar jag ska sitta i bilen! Imorgon står Gekås på schemat, inte cad som jag skulle haft i skolan höhö ;) Sen vidare någon mil till för att träffa min gudmor! Så länge sen så det ska bli superkul!
 
Men nu borde jag verkligen sluta skriva, usch och fy på mig! Vattnet värmer upp en fläck som satt som in i bomben på en tallrik från igår. Så snart ska jag fortsätta där och få russinfingrar. Nervör? Japp!

Två bilder på världens finaste loppa och en mindre finare jag från min facebook!

I'd give away a thousand days,

Dagens boost

blivande tatuering..?

Jajamen, står i valet och kvalet om en tatuering på handleden.. Tänkte först på Heavenly Dreams eller Zoya Stretch - men Zoyas namn är inget jag riktigt vill tatuera in. Heddans planeras in i en annan tatuering som jag ska fixa när jag gått minus några kg. Men en tjej som jag känner, hennes häst heter Vola via, vilket jag tycker låter otroligt fint. Detta har jag fått höra att det betyder typ "flyga iväg" och hur otroligt vackert är inte det egentligen? Så jag har skissat upp en idé som jag totalt älskar. Det liksom rullar på tungan så otroligt bra och orden låter så vackert!

Så planerade in det här. Tatueringen i sig är inte ens säker, men jag hoppas. Men jag är helt kär i Flyg iväg, så det blir det på något språk där jag har en person som kan bekräfta att det verkligen betyder flyg iväg. Jag råkar känna en man som kan italenska, alla sidor jag kollat på säger att det är det, men jag vill ha den sista bekräftelsen. Bara för att liksom. Det där ska stå på min handled föralltid i så fall haha! Detta är i alla fall, det jag har skissat fram. Sen ändras det säkert, men gillar idén otroligt mycket!

Ca 30 timmar kvar innan vi åker.

Jag har blivit fotad i skolan, ser ut som en knarkare och snart åker vi. Borde kasta ihop en enkel packning! Idag har jag ett otroligt sug efter glass. Pinnglass. Päron splitt. 88an. Nogger. Noms. Men icke sa nicke! Däremot ska jag göra lite milkshake med turkisk peppar smak, undrar om det blir lika gott som det var i finland. Anyhow, så behöver jag mjölk. Alltså MÅSTE jag gå till ica. Vill helst inte, är otroligt trött. Sliten på riktigt. 
 
Ann's två otroligt fina hästar! Älskar dessa två bilder, dom är så sagolika på någe vis!

Dagens boost

Ca 52 timmar kvar innan vi åker ...

... och jag önskar att jag kunde säga att jag är nervös inför resan. Men det är jag inte. Inte alls för fem öre. Men nervös är jag, en riktigt ont-i-magen-allt-är-påväg-upp-nervös. Endast för att jag ska gå upp tidigt imorgon och gå till hud. Det jobbiga med medicinerna är att den påverkar så negativt. Måste ta prover med jämna mellanrum för att se till att levern mår bra. Även massa annat. Så efter imorrn kommer jag se ut som en knarkare.. Detta kommer bli, intressant.. :s
 
Två bilder jag tog senast när jag var ute med Jossan till Callekott! Blev inte så många bilder den dagen.. tyvärr!

Dagens boost

Bildbomb från husbilsresan Finland-Sverige del 2

 
 
 
 
 
 

Gekås - shoppinglista

Schema Höstterminen 2013

Ändringar..
Tisdagar: Sociologi slutar 09.30
Torsdagar: Ingen lektion, Sociologi börjar 14.50 och slutar 16.20
Fredagar: Börjar 12.30

Bildbomb från husbilsresan Finland-Sverige del 1

 
 
 
 
 
 
 
 

Min personliga egoblogg!

Jajamen, det är dags. Hitta ett ställe, sätta mig tillrätta och stanna där föralltid. Därför valde jag att för första gången skapa en personlig blogg. Jag vet inte om det här håller. Om jag skriver varenda dag, en gång i veckan, en gång i månaden eller kanske aldrig. Men jag vill ha ett ställe att skriva ner alla mina tankar och funderingar. Ett ställe som är mitt bara mitt!

Där jag om flera år kan återuppleva minnen, fina bilder och se hur mitt ganska urkassa liv ser ut genom åren. Vad för hästar jag hamnar med, hur jag utvecklas som människa, fotograf och ryttare. Vad jag hittar på för knas, varför och om jag ångrar det. 

Ja en blogg, helt för mig själv och dom som väljer att läsa den.